kajkaa3456 29.08.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Co do Atlasa to się dziwię, że są narzekania. Ja mam bardzo pozytywne wrażenie. Szybko poszło z wyborem, montażem odbiorem. Nie ma dziur, szczelin, latających szafek – wszystko na 100% profesjonalnie. Moja szwagierka też ma kuchnię Atlas i to już od kilku lat i to ona mi poleciła tę firmę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 02.05.2021 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Odświeżam temat, bo nie znalazłam innego o kuchniach Atlas. Trafiłam do salonu z kuchniami Atlas i zaczęłam się do tych mebli przekonywać, bo oferują fronty drewniane, ale martwi mnie, że od 7 lat nic o nic o nich nie piszecie - nikt nie ma mebli od Atlasa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts