micmarci 12.12.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Mam cement (50 worków) 5-6 miesięcy od daty produkcji. Nie jest zgrudowany. Co z tym zrobić? Czy mogę zrobić chudziak pod ławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.12.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 jak to co? wykorzystac jesli nie jest zwilgocony i zgrudowany bedzie OK. A na chudziaka spokojnie sie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.12.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Na chudziaka to bez problemu a i na inne elementy bys mogł wykorzystac, zapakuj w worki foliowe dluzej wytrzyma w postaci niezbrylonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 12.12.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Cement workowany lubi jak go się przekłada. Np. z palety na drugą paletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubas75 03.10.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jak to jest z tym cementem- mam kilka worków takiego cementu, który jest przeterminowany. wygląda dobrze, ale termin ważności już minął. Czy mozna go użyć do wylania fundamentów? Do najbliższej betoniarni tak daleko, że ławy będą lane z betoniarki. Majstry mówią, że cement o. k. , ale ja się zastanawiam. Poradźcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrol 03.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 po prostu przeprowadź próbę ! zrób troche betonu wylej z niego bloczek i sprawdź wytrzymałość - juz drugiego dnia będziesz widział czy związał, a po 2-3 będziesz miał pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas21 18.10.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja również mam przetrminowany cement tylko że już trochę skawalony Moge do czegoś jeszcze ten cement zużyć np. na szlichtę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts