Kcz___ 11.11.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Witam,Proszę o pomoc z takim problemem. Miałem mały kawałek ściany do uzupełnienia tynkiem gipsowym (goldband). Położyłem wczoraj i zostawiłem na całą noc przed gruntowaniem i gładzią. Dzisiaj patrzę, że wysechł tylko częściowo. Na sporej powierzchni dalej są ciemniejsze plamy. Robiłem to pierwszy raz i na początku wydawało mi się, że konsystencja jest trochę za rzadka więc w trakcie dosypywałem zaprawy. Czy to może być przyczyna? Jeśli tak to co z tym teraz zrobić? Dodam tylko, że warstwa którą kładłem jest dość cienka. Momentami max 1 cm. Uzupełniałem tylko stary tynk po zerwanym kleju po starych płytkach.Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 11.11.2021 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 ... czekać aż wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kcz___ 11.11.2021 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Ile zwykle trwa schnięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 11.11.2021 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Za dużo zmiennych ! Ogrzewasz nie wentylujesz etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts