BartekWiśniewski 12.11.2021 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Witam, Żona niedawno niechcący zbiła lustra w łazience... Wpadłem na pomysł zakupu lustra z podświetleniem LED. Z tego co przeglądałem jest pełno ofert takich produktów z różnymi dodatkami, pokrywami itp. Czy ktoś posiada takie lustro? Może ktoś polecić jakąś zaufaną firmę, która zajmuje się produkcją takich luster? Nie chciałbym zainwestować w bubla, który będę widział codziennie przez najbliższe kilka lat Pozdrawiam i liczę na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 14.11.2021 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Nie chcę nic reklamować, sam będę jutro zamawiał i chyba będzie to lustro z artforma. Lustro 170 na 60 z podswietleniem od tyłu. znalazłem stronkę z oiniami:https://www.trustedshops.pl/opinia/info_X7DFEEC4B28EAFE50C72B4455C1F7F823.html A tak z ciekawości..jakie oferty znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekWiśniewski 26.11.2021 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 No właśnie najcześciej artforma. Z tego co czytałem opinie to bardzo polecana marka i zaufana. Chyba sam zamówię z tej strony. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichalMirun 09.12.2021 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Ja również posiadam lustro od Artformy i jestem bardzo zadowolony. Mam je prawie rok i w ogóle nie sprawia problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts