MajorPrzecier 12.11.2021 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Hej, jeśli już taki post powstał to przepraszam. Jednak zwracam się do Was z prośbą, ponieważ poszukuję firmy, która będzie rzetelna i godna polecenia. Niestety kontaktowałem się z firmą Bioires i podziękuję, obiecują że zadzwonią, że wyślą wycenę, po czym trzeba się dopraszać i tak finalnie nie wysyłają... Znalazłem jeszczcze dwie firmy ale nic o nich nie wiem: - ADMAR - tutaj jedna opinie nie są zachęcające.. - EKOPOL (nascieki.pl) - nic o nich kompletnie nie wiem. Czy mógłbym prosić użytkowników, którzy sami posiadają taką oczyszczalnię przydomową + studnia chłonna i mogą się podzielić, który producent jest warty uwagi? Dodam iż w pozowleniu na budowę mam szambo, więc i rozeznanie jak przekształcić z szamba na oszyszczalnie byłoby dodatkowym atutuem takiej firmy (ale nie chcę wymagać za wiele, jesli to nie leży w ich kompetencjach) - Kompletnie się na tym nie znam. Ale chciałbym to wykonać zgodnie ze sztuką i mieć spokój. Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts