hahar 22.11.2021 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Witam, mam gotową posadzkę z ogrzewaniem wodnym i chciałbym puścić w niej kable (ze ściany, przez podłogę do wyspy) zanim położą parkiet. Jak głęboko mogę bruzdować ? mogę kable puścic luzem czy peszle wchodzą w grę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 22.11.2021 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Jak głęboko bruzdować? Od górnego wymiaru wylewki odejmij wysokość rozmieszczenia rurek ogrzewania i masz gotową odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 22.11.2021 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 bruzdować ostrożnie i najlepiej wyrysować sobie na posadzce przebieg tych "żył wodnych". Są i kable płaskie-bruzdy wysoko nad rurkami podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts