Rbit 14.12.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Kroyna te kosmetyki tylko wtedy pomagaja jak sie ma kwasna mine wtedy neutralizuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.12.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A czy wiecie, że trzynastka to najmniejsza liczba która posiada pewną ciekawa własność. A mianowicie 13(10)=31(4) gdzie cyfra w nawiasie oznacza podstawę systemu liczenia. Liczby o podobnych właściwościach nazwałem palindromami innosystemowymi, a trzynastka jest najmniejszym. Jerzysio, przerabiałam podobną historię miesiąc temu, 14 listopada. Mój mąż wracając po długim weekendzie z budowy miał wypadek, samochód do kasacji, mąż na szczęście nie . Akurat zrezygnowaliśmy już w tym roku z AC, więc ubezpieczalnia nic nie wypłaci . No cóż, wrak sprzedany, w międzyczasie wysupłałam zaskórniaki i kupiłam inne zgrabne autko. Mąż cały i zdrowy i to jest najważniejsze. Co się stało, to się nie odstanie. Najważniejsze, że żona wyszła z wypadku bez większych obrażeń. Pocałuj ją w bolące kolano i myślcie pozytywnie. Będzie dobrze! Szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.12.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Maggie więc jednak na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.12.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 wniosek: lepiej zmienić samochód niż męża/żonę! ... ale autko też fajne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.12.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Dni o numerze 13 jest w roku 12.Dni o innych numerach jest w roku ponad 350Jeśli coś przykrego wydarzy się w 13 dniu miesiąca to większość kojarzy ten fakt właśnie z tą "niby pechową 13-tką"Jeśli coś przykrego wydarzy się w innym dniu miesiąca to na datę nikt nie zwraca uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.12.2004 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Mimilapin Z tym kierowaniem to Maggi ..to ja mam pocałować żonę Ullera w kolanko .. taaaaak a potem Uller wstawi mi takie bańki, że na Forum ze szpitala wrócę po 3 miesiącach J Moja żona była w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.12.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 ojej, ale gapa ze mnie! No to plamę dałam! A żonę (swoją własną) i tak pocałować należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 15.12.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Chciałem zamieścic sprostowanie. Kolanem mojej żony zajął się juz pan doktor (innych osób nie zauwazyłem), ale nie całuje a kuje. Całe szczęście, że zastrzyki nie sa aż tak bolesne jakby się wydawać mogło. Poza tym przed zastrzykami kolanko jest smarowane jakimś znieczulaczem tak ze całowanie go mogło by się skączyć zdrętwieniem ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.12.2004 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Maggi ...pocałuje, pocałuje MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts