nikos33 22.11.2021 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Czy ktoś z was ma w domu lub pracuje z tynkiem hybrydowym gipsowo-cementowym? Wykonawca poleca mi tego rodzaju tynk wewnętrzny produkowany przez Dolina Nidy.Wykonawca twierdzi, że dobrze mu się na tym tynku pracuje. Efekt gładkiej ściany mamy jak przy tynku gipsowym, ale jest to mocniejsze połączenie i twardszy tynk.Bardzo proszę o opnie osób, które znają tego rodzaju tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikos33 25.11.2021 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Naprawdę nikt nie miał doczynienia z tego rodzajem tynkiem? Może jednak ktoś podzieli się wiedzą? Tynk gipsowo cementowym wydaje się być dobrą alternatywą dla tynków cementowo wapiennych, ale przed zrobieniem tego u siebie fajnie by było usłyszeć jakieś opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matyspio 12.08.2022 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 I jak położyłeś u siebie taki tynk? Właśnie u mnie wystartowali z hybrydowym tynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek7816 31.10.2022 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Podzieli się ktoś opiniami na temat tych tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikos33 12.11.2022 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 Tak, mam wykonane tynki hybrydowe cementowo-gipsowe. Ściany wystarczy przeszlifować przed malowaniem i tyle. Jestem bardzo zadowolony że się zdecydowałem na taki rodzaj tynków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobbudowlaniec14 07.01.2023 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Tak, mam wykonane tynki hybrydowe cementowo-gipsowe. Ściany wystarczy przeszlifować przed malowaniem i tyle. Jestem bardzo zadowolony że się zdecydowałem na taki rodzaj tynków. Dlaczego jesteś z nich zadowolony - głównie chodzi o to, że są gładkie? Nie miałes obawy, że z racji nowości coś pójdzie z nimi nie tak? Faktycznie są twardsze niż gipsowy wzamcniany? Czy możesz w wiadomości podesłać namiary na wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gellenort 21.04.2023 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Witajcie,Trochę odkopię wątek. Rozglądam się za ekipą do tynkowania i myślałem o tynku cementowo wapiennym. Ostatni z obdzwonionych wykonawców polecał mi gipsowo wapienny np alpol t32 albo nida hydro.Ktos ma i może się wypowiedzieć na temat takiego tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts