Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tweetop, Trinnity - opinie

dawiddur

Recommended Posts

Siema,

wkrótce wchodzi do mnie hydraulik i z rąk mojego kuzyniaka (inżynier w branży hydro) pada propozycja robienia instalacji wodkan i podłogówki na rurkach Tweetop, rozdzielacze i jakieś rurki Trinnity. Oczywiście na towar mam fajne ceny.

Proszę o słowo komentarza najlepiej instalatorów - tych tutaj nie brakuje - co do jakości gratów od tych producentów.

Z góry dziękuje za pomoc.

• 2 weeks później...

Jesteśmy polskim producentem kompletnych systemów instalacyjnych służących do budowy instalacji grzewczych i wody użytkowej.

W swojej ofercie posiadamy wiele róznych rozwiązań przeznaczonych do budowy instalacji ogrzewania podłogowego.

Naszą flagową rury jest PE-RT Blue Floor, dostępna w róznych średnicach i długościach zwojów.

Poza tym oferujemy wiele dodatkowych elementów jak szafki, rozdzielacze InoxFlow, styropiany i cała dodatkowa galanteria.

Naszą ofertę znajdzie Pan na stronie internetowej, w sekcji "Do pobrania" > "Katalogi", zapraszam do zapoznania się.

Wszystkie produkty wykonane są z materiałów najwyższej jakości którą kontrolujemy we własnym laboratorium oraz w europejskich laboratoriach zewnętrznych.

Potwierdzeniem tego faktu są certyfikaty renomowanych jednostek certyfikacyjnych w Europie (KIWA, KOMO, DVGW, DIN Certco).

Na produkty marki KAN-therm udzielamy 10-letniej gwarancji.

Listę naszych dystrybutorów można znaleźć także na stronie internetowej.

Edytowane przez KAN-therm