ro_somak 23.11.2021 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Dzień dobry Czy zamiast odlewania betonowych słupków mogę we wnętrzu domu wykorzystać kotwy wkręcane do gruntu? Chodzi o posadowienie podłogi na legarach, na fundamencie punktowym. Na rynku są różne rodzaje kotew do gruntu, stalowe i z tworzyw sztucznych. W dużym stopniu ułatwiłoby mi to pracę. Wiem, że buduje się w ten sposób tarasy na zewnątrz. Czy ktoś z użytkowników użył takiego rozwiązania we wnętrzu remontowanego budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 23.11.2021 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Na zdrowy rozum możesz . A i niejeden konstruktor tez poprze. Przy użyciu odpowiednich elementów kotwiących do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts