Ww610 24.11.2021 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Witam.Planuje zrobić ogrodzenie z pustakow sklepu Sabko z Warszawy. Są oni producentem pustakow Pat Eco. Cena pustaka tej firmy to około 12 zł. Cena podobnych pustakow u konkurenci jest ponad dwukrotnie wyższa. Np Joniec lub Drewbet. Czy robił ktoś produktami Pat Eco. Nie mam możliwości podjechać i zobaczyć z bliska jak to wygląda a boję się czy to nie jakiś bubel. Na zdjęciach i filmikach wyglądają ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek1980 29.12.2021 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Ja zrobiłem w tym roku. Wymiary trzymają. Tylko dwa bloczki nie trzymały minimalnie. Za tą cenę warto brać. I robiłem to sam. Nic prostszego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi07 11.02.2022 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Jeśli chodzi o prosty i szybki montaż to Joniec ma takie ogrodzenia, z bloczków betonowych. Na przykład modułowe, w trzech wariantach do wyboru. Proste, stylowe, zawsze na czasie. Do tego trwałe i solidne, w końcu na lata się takie stawia. Z żoną na Roma Classic postawiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karooszka 18.03.2024 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca Witam. Planuje zrobić ogrodzenie z pustakow sklepu Sabko z Warszawy. Są oni producentem pustakow Pat Eco. Cena pustaka tej firmy to około 12 zł. Cena podobnych pustakow u konkurenci jest ponad dwukrotnie wyższa. Np Joniec lub Drewbet. Czy robił ktoś produktami Pat Eco. Nie mam możliwości podjechać i zobaczyć z bliska jak to wygląda a boję się czy to nie jakiś bubel. Na zdjęciach i filmikach wyglądają ok. I jakie w końcu wybrałeś ogrodzenie? Dziś czytam o firmie Joniec same negatywne komentarze, bardzo pęka ten pustak. Zastanawiam się nad Sabko ale cena bardzo niska, czy idzie w parze z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts