TEQ12 24.11.2021 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Dzień dobry właśnie skończyłem wylewkę samopoziomującą, i teraz chce zakupić deskę podłogową 14cm na metodę klejącą.I teraz się zaczynają schody ponieważ nie jestem przekonany do żadnego producenta. Spodobał mi się Barlinek ponieważ ładnie wygląda i jest w miare tani lecz słyszałem parę opinii, że to bubel łatwo się rysuje itd. Z innych producentów przeglądałem marki takie jak FinishDeska. Wicanders. Poleciłby ktoś lub wyraził się opinią na temat tych marek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 24.11.2021 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Ja mam deskę barlinecką, która leży bezczelnie na podłodze od 7 lat. Oczywiście, że się rysuje i wgniata. To drewno, więc to normalna rzecz. Jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts