próchno 13.12.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Moje świerki pięknie urosły. Mają idealny pokrój, więc grozi im śmierć. Czym je pochlapać, żeby ich nie wycięto na choinki? Czy ktoś wie jak często świerki zmieniają igły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 13.12.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Napewno nie zaszkodzi im farba emulsyjna i akrylowa bo sam próbowałem, z tym że akrylowa dłużej sie trzyma.Najlepiej zrobić to kolorem rzucającym sie w oczy,białym albo żółtym.No i wystarczy chyba tylko popaćkać kilka gałązek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
próchno 13.12.2004 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegoŻ 14.12.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Jednemu z moich znajomych gineły co roku jedna - dwie choinki... raz wychlapał wszystkie specyfikiem "uzyskanym" z szamba... znikneła jedna z nich lecz od tamtej pory choinki stoja nietknięte... Mi raz ręce opadły jak wkurzony po ścięciu jednej choinki obsypywałem resztę wapnem, zostałem zaczepiony przez jedną z przyszłych sąsiadek... "a nie mógłby pan dla mnie ściąć taki ładny czubek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 23.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 ...Mi raz ręce opadły jak wkurzony po ścięciu jednej choinki obsypywałem resztę wapnem, zostałem zaczepiony przez jedną z przyszłych sąsiadek... "a nie mógłby pan dla mnie ściąć taki ładny czubek". Czubków u nas nie brakuje ! Oprócz farbowania warto wywiesić na płocie tabliczkę z napisem, np."Uwaga zły pies, a gospodarz jeszcze gorszy." Może pomoże ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 23.12.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 wlasnie dzis wycieto sasiadowi swierka, pewnie jakis katolik bedzie maial choinke pod ktora bedzie spiewal kolendy. Oby mu ość z karpia stanela w gardle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
próchno 25.12.2004 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 Pomalowałam, ale nie pomogło. Widocznie za mało. Dwa świerki oddały życie . W przyszłym roku zastosuję opcję fekalną. Olchę o 30-sto centymetrowym pniu tez mi wycięli. Zauważyłam, że sąsiadowi, który przycina gałązki świerkowe, nie wycinają. Sąsiad przycina je, żeby swierki były bardziej rozkrzewione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 28.12.2004 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 co za ludzie... bezczelność !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts