Piotrek_mazury 25.11.2021 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Kupowałem blachodachówke. Miało być 320 x 800 (dach), co mam udokumentowane, a dostałem blachję długości 300. Po ponad tygodniu czekania, sprzedawca zaproponował, że dorzuci moduły długości 30 cm. Czy to w porządku? Nie będzie problemu z łączeniem (ten moduł jak rozumiem lepiej na szczyt puścić). Czy jednak powinien zabrac starą i dostarczyć arkusze nowe o wymaganej długości. Blacha Ren od Prószyńskiego, ale przez pośrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.12.2021 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Nie ma żadnego problemu. Tak może być. W przypadku gdy trzeba będzie skracać lepiej dać moduł przy okapie a skracać duży arkusz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts