d24 25.11.2021 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Szukam grzejników niskotemperaturowych przystosowanych pod pompę ciepła. Znalazłem producentów grzejników pokojowych niskotemperaturowych. Ale łazienkowych drabinek to już ani widu ani słychu. Ktoś podpowie gdzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.11.2021 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Znajomi mają z firmy Vogel&Noot i się sprawdzają tzn, są ciepłe i wydajne mają opcje pionową , sprawdzałem czy mają drabinki i są trzeba by tylko określić lub zapytać o parametry i wydajność.VOGEL&NOOTVOGEL&NOOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.11.2021 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Wszedłem na stronę i się wpisało nie mogę usunąć linków - przynajmniej skorzystasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d24 26.11.2021 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Dzięki ale w linku nie znalazłem niskotemperaturowych grzejników do łazienki. Zwykłe rurowe owszem są jak również niskotemperaturowe płytowe o gabarytach raczej pokojowych natomiast ja szukam czegoś znacznie mniejszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.11.2021 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Dzięki ale w linku nie znalazłem niskotemperaturowych grzejników do łazienki. Zwykłe rurowe owszem są jak również niskotemperaturowe płytowe o gabarytach raczej pokojowych natomiast ja szukam czegoś znacznie mniejszego... WT jednoznacznie określają 24*C więc mały i rurkowy - a do tego jeszcze niskotemperaturowy nie spełnia wymagań aby zapewnić temperaturę, więc nie może być jedynym źródłem ciepła stąd albo duży i płaski albo drabinka i OP. Dlatego znalezienie niskotemperaturowego grzejnika /drabinki/małych rozmiarów jest niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d24 26.11.2021 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Myślą przewodnią mojego wątku jest fakt, że w łazience znajdzie się ogrzewanie podłogowe, natomiast chcę również w łazience zamontować mały grzejnik do osuszania ręczników. Takie ma być jego główne zadanie. Grzejnik nie ma być głównym źródłem ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 26.11.2021 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Myślą przewodnią mojego wątku jest fakt, że w łazience znajdzie się ogrzewanie podłogowe, natomiast chcę również w łazience zamontować mały grzejnik do osuszania ręczników. Takie ma być jego główne zadanie. Grzejnik nie ma być głównym źródłem ciepła. Skoro ma byc do suszenia reczników to zamontuj taki jak wymiar recznika, róznice w mocy grzejnika dla samego wysuszenia nieistotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.11.2021 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak jak napisał przedmówca, ten podłogówki na drabince wysuszy ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.11.2021 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Myślą przewodnią mojego wątku jest fakt, że w łazience znajdzie się ogrzewanie podłogowe, natomiast chcę również w łazience zamontować mały grzejnik do osuszania ręczników. Takie ma być jego główne zadanie. Grzejnik nie ma być głównym źródłem ciepła. No to spokojnie wystarczy jakakolwiek drabinka, opcjonalnie z grzałką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d24 28.11.2021 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Szkoda, że nie ma jeszcze ciekawszych rozwiązań pod pompy ciepła. Widząc wzrost zainteresowania tym produktem dziwi mnie fakt, że nie są popularyzowane nowe technologie w tej kwestii... Swoją drogą interesuje mnie te rozwiązanie do garażu: https://regulus.com.pl/produkty/grzejniki-scienne/e-vent/ Jak uważacie czy przy ogrzewaniu niskotemperaturowym wentylator w takim grzejniku ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 28.11.2021 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 ^^Wszystko fajnie, ale taki grzejnik jeszcze czasami trzeba umyć. Oj będzie zabawy sporo. Mnie by sie nie chciało... Co do łazienki, zwykła drabinka, dodatkowo z programowalną grzałką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts