Izka1 13.12.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Witamszukam opinii o budowie, zdjęć z budowy- domu "FENIKS" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 13.12.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Witam szukam opinii o budowie, zdjęć z budowy- domu "FENIKS" pozdrawiam Wydaje mi się, że to dość nowy projekt i nie ma wielu realizacji. Przyznam się szczerze, że bardzo mi się podoba, bardziej niż Echo/Eko z MTMu Więcej szczegółów znajdziesz w tym wątku. Martwi mnie natomiast brak bardziej szczegółowych danych - typu zestawienie materiałów (możnaby sobie choćby z grubsza oszacować koszt ). Z tego co widziałem, to Domus każe sobie płacić dodatkowo, jak kupujemy projekt za zestawienie materiałów i kosztorys. Szkoda, że inne biura projektowe potrafią odważnie publikować zgrubne dane... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 13.12.2004 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Wielkie dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jw7 05.03.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 zdaje sie, że mój sąsiad właśnie taki domek sobie zbudował (całkiem zgrabny domeczek, mam chyba z jedno zdjęcie (stan surowy zamknięty), mogę wysłać na adres e-mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 21.03.2005 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 proszę o wszelkie zdjęcia i z góry dziękuję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts