j_krk 26.11.2021 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Witajcie, Mam do sprzedania 11 sztuk kontrolerów Nice TT2N. Używane od 5 lat, stan idealny, w pełni sprawne. Do tych kontrolerów można podłączyć fizyczny pojedynczy przycisk dzwonkowy, który steruje roletami sposobem góra-stop-dół-stop. Przy użyciu pilotów natomiast można sterować w zadanym kierunku. Mogę sprzedać pojedyncze sztuki, wtedy cena jednej to 100 PLN. Przy zakupie większej ilości możliwość negocjacji ceny. W przypadku zakupu wszystkich 11 sztuk mogę sprzedać również piloty: Nice ERATIME oraz Nice P6. Przy pomocy tego pierwszego można zaprogramować otwieranie/zamykanie rolet o zadanej porze. Również 5-letnie, w pełni sprawne. Mam jeszcze oryginalne opakowania oraz instrukcje, a także uchwyt ścienny do P6. Cena za całość: 1200 PLN (wysyłka kurierem lub do Paczkomatu gratis). PS. Niestety nie działa wstawianie zdjęć, zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia np. na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts