ewa9000 28.11.2021 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) Dzien dobry, niestety nie udaje mi sie wgrać obrazka. Mam prosbe o pomoc - zostało zmienione położenie WC i umywalki - do pionu idzie ze spadkiem rura WC 110 cm , a do rury poziomej wpiete jest kolanko do umywalki i drugie do pralki. Mam obawy ze bedzie zasysało syfon z umywalki, czy sie myle? Edycja - zdjęcie rur jest jako Avatar profilu Edytowane 28 Listopada 2021 przez ewa9000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 28.11.2021 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Jak odpowietrzenie pionu prawidłowe to nawet jak zajmie całą średnicę tej spustowej pionowej 110 to łatwiej będzie o powietrze z odpowietrzenia niż siorbać wodę z syfonów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts