Szymonit 29.11.2021 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Co się dzieje z cenami węgla w naszym kraju? Kiedy jakaś stabilizacja? Zapasy się kończą. Musze ratować się mała dostawą. Jeśli kupić pół tony to gdzie? Musi być paczkowany i wysokokaloryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 29.11.2021 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Opal kupuję się wiosną, kiedy jest najtańszy.Ceny już spadają. Kolega w pracy w zeszłym tygodniu luzem kupił po 970zl/t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witar41 29.11.2021 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Co się dzieje z cenami węgla w naszym kraju? Kiedy jakaś stabilizacja? Zapasy się kończą. Musze ratować się mała dostawą. Jeśli kupić pół tony to gdzie? Musi być paczkowany i wysokokaloryczny Też tak zamierzam zrobić to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie. Aktualnie też jadę na oparach z kotłowni. Pech chciał, że nie miałem czasu zrobić zakupów latem. Ja od lat stawiam na Sztygara – co najmniej 2 sezony – i jeszcze się nie zawiodłem. Kupuje Ultra ten o najwyższej mocy 28 mj/kg. Wymyśliłem, że zamówię pół tony a w grudniu ceny powinny się ustabilizować. Gospodarka światowa pozamiatała system, bo jak zaczęli nadrabiać zaległości w produkcji to się okazało że węgiel jest dobry i skupowali ogromne ilości – miliony ton. I dostaliśmy rykoszetem, jak zwykle. Cóż taki mamy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpc21 29.11.2021 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Może spróbuj upolować na sklep.pgg.pl https://forum.muratordom.pl/showthread.php?373881-to-ju%C5%BC-schy%C5%82ek-w%C4%99gla&p=8093397&viewfull=1#post8093397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts