siwy920728 29.11.2021 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Witam,Mam mały proble. Postanowiłem w małej wąskiej toalecie zamontować WC ze stelażem. Niestety w warunkach użytkowania lokalu mam możliwość wiercenia tylko na niewielką głębokość. Chciałbym to ominąć podwyższając poziom pod stelażem o 4 cm. Ta wylewka była by jedynie w miejscu przy ścianie, gdzie będzie zamontowane WC. Czym najlepiej to wylać?Czy macie jakieś sugestie bądź poracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 01.12.2021 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 4 cm można wylać betonem z worka, dostępny w każdym markecie budowlanym jak też składach niezależnych. Ale nie rozumiem po co tak komplikować aby zamontować stelaż wc.Ogrzewanie podłogowe to teraz standard i wszędzie montuje się stelaże. Siwy musisz pokombinować inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts