Tommco 13.12.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Taki sam wątek zamieściłem w wymianie doświadczeń, ale nie cieszy się tam dużym powodzeniem. Właśnie przymierzam się do zabudowy wnęk. Będą to w sumie 3 szafy... W każdej z wymienionych firm wycenili mi je na jakies 7,5 - 8 tysięcy zł. To są ceny po wstępnym rabacie. Nikt za bardzo nie chce przed pomiarami powiedzieć na ile dodatowego rabatu mogę liczyć. Stąd moje pytania: może macie doświadczenie z tymi firmami. Ile mogą zaoferować (płacę cashem). Która z firm jest najporządniejsza? Co ja mam począć? Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 13.12.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Mam doświadczenie z indeco, stanleyem i komandorem. Najbardziej podobała mi się ta z indeco - była śliczna. A jeśli można z radą - po cholewkę przepłacać firmie - jak przyjdą na pomiar dogadaj się z gościami i zamiast 8 tysięcy zapłacisz 6,5 tysiąca, a okucia i inne bajery będziesz miał te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 13.12.2004 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Tylko skąd tu wiedzieć, że właśnie można się z nim dogadywać. Poza tym zależy mi na fakturze z tego roku...wiesz...szaleństwo odliczeniowe... PS. Wiem, że podobne wątki już się pojawiały, ale za bardzo nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 dla mnie tylko stanley,koleżanka zrobiła właśnie bez faktury w małej firmie - fatalnie,trzy razy poprawiali i gdyby nie widziała u mnie,jak to ma wyglądać porządnie,nie znała by nawet szczoteczek przy drzwiach,spoobu wykończenia przy sufiecie i inne takie niby szczegóły,które dają efekt (lustra też gorsze,płyty wewnętrzne nie obklejone na brzegach po wycinaniu itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 14.12.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Dogadać sie z każdymi możesz - tu jest Polska W kwestii faktury, to na drzwi, czyli rozwiązania systemowe ją otrzymasz, a w kwestii odliczeń to gwarantuję Ci, że lepiej się dogadać niż odliczyć 19% Co do jakości - to już inna sprawa, jak zawsze loteria. Jeśli ktoś myśli, że robiąc na rachunek robotnicy fachowcy zrobią lepiej to sie grubo myli, a wręcz robiąc na wasny rachunek bedą się bardziej starali. I zawsze można zastosować system motywacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.01.2005 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Koniec końców....szafy mam Senatora. Dogadywać się nie dogadywałem. Cena była nienajgorsza. A z montażysty jestem bardzo zadowolony. Jak ktoś będzie chciał w Łodzi szafy to polecę. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts