call 02.12.2021 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Cześć,Mam remont w domu. W kuchni mam krzywą posadkę ok 5m². Jest wyższa niż reszta a nie chce aby płytki były zbyt wysoko położone inaczej w korytarzu wyjdzie próg.Czy jest jakaś opcja starcia ok 1cm tej posadzki? Próbowałem młotem udarowym z 5cm dłutem. Ale to syzyfowa praca. Czy jest jakiś lepszy na to sposób, ewentualnie jakaś maszyna co by wypożyczyć do tego? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.12.2021 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 tak jest frezarka do betonu. wbrew pozorom, szybko idzie , akurat na centymetrze nauczysz ssię uzyskiwac równą płaszczyznę bez rzazów od tarczy diamentowej. Pamietaj szlifujesz cały docelowy opbszar, po każdym szlifnięciu na nowo wymiarujesz tą wyżynę aby dołków nie narobić. I w masce p.pyłowej nie w tym g. antykovidowym, okulary potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts