MarMusznik 02.12.2021 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) W sensie: jakiegoś prawnika, który mógłby mnie reprezentować w sprawie karnej na każdym możliwym etapie?!? Z tego co widziałem to kancelarie raczej unikają podawania konkretnych kwot, a ja z różnych względów nie chcę wcześniej przedstawiać szczegółów sprawy. W informacjach na https://codex.org.pl/odszkodowania/odszkodowanie-wypadek-pracy/ nie piszą takich szczegółów.. Jeśli ktoś się orientuje, jak naliczane są opłaty za taką pomoc i w jakiej wysokości, to będę niezmiernie wdzięczny. Edytowane 8 Grudnia 2021 przez MarMusznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.12.2021 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Nie wiadomo jaka sprawa ale karna ok 5000 za / jedną reprezentacje przed urzędnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts