miodas007 05.12.2021 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Nie wiem jeszcze jaką konkretnie wannę będą montował. Czy to jest ważne pod kątem lokalizacji odpływu pod wanne ? Czy te ze 20 cm w tą czy w inną nie robi różnicy bo potem czymś elastycznym się podepnie wanne do odpływu ? Wiem tylke że wanna będzie wolonostojąca (nie obudowywana płytkami), ale z jedne strony przylegać do rogu łazienki (narożna). Nie wiem jeszce na pewno jednak co do długości, i czy nie będzie zwężana pod koniec. Czy to ma znaczenie, czy trzeba po prostu mniej więcej zlokalizować gdzie będzie odpływ ? 2. Chciałbym wiedzieć ile przyłączy wody oraz odpływów trzeba zrobić dla następujących rozwiązań dot. umywalki: A) Dwie osobne umywalki w jednym blacie B) Podwójna umywalka (dwie baterie, dwie "dziury") C) Duża umywalka z dwie bateriami, jedna "dziura" Powinienem montować dwa przyłącza wody i dwa syfony czy też po jednym wystarczy a potem to rozdzielać ? 3. Kolejne pytanie: przy WC chce mieć bidette podtynkową - coś takiego : Czyli podrzebuę dla niej i ciepłą i zminą wodę. Dla bidetty i WC wystarczy przyłącz ciepłej i zimnej wody, czy też musi być dodatkowa dla zimnej do WC (w sensie inna niż dla bidetty) W przyszłym tygodniu muszę pokazać instalatorowi (hydraulikowi) co gdzie ma być, a nie mam jasności. Z góry dzięki za rady. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez miodas007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts