przemeks19 06.12.2021 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 WitamMam okazję kupić niedrogo kostkę :drewbet costa verde.Problem jest taki że tam jest aż 13 elementów.Jak to się ma do układnia?Mój fachura mówi że to nawet lepiej niż jak jest mało elementów ale mam obawy czy on tego nie spiepszy bo np wzór źle dopasuje.Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.12.2021 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Twój fachowiec ma racje im więcej oryginalnych elementów tym lepiej dla układającego. Mniejsze prawdopodobieństwo widocznego łączenia - łatwiej również ukryć błędy czy nierówność terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemeks19 06.12.2021 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Super dzięki...A powiedz mi przy układaniu z każdej innej palety mieszać kostkę czy jedna cała wybrać potem następna otwierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.12.2021 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Najlepiej robi się z trzech palet, szczególnie przy antracycie gdzie odcienie naprawdę są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemeks19 06.12.2021 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 To jest kolor szary grafit...Nie całkowicie grafitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemeks19 06.12.2021 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 A wytlumaczysz mi jak to działa układanie z tych trzech palet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.12.2021 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Ja to jak? maszynowo po warstwie z każdej, ręcznie rzędami na przemian z każdej palety jest bodajrze18 sztuk więc nie ma problemu.Układa się tak, aby zawsze kończyć równo - nie ciętą to właśnie zaleta dużej ilości elementów i możliwość układania na przemian. Nie powstają linie proste, łatwo prowadzić krzywizny czy różne powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemeks19 07.12.2021 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Okk... A macie jakieś opinie na temat tej kostki?Podeślecie mi realizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts