Griszka 27.08.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Jak powinno wyglądać zabezpieczenie antywłamaniowe w okucie drzwi balkonowych z "ruchomym słupkiem" przy założeniu że mamy szybę P4. Po montażu takowych u mnie zauważyłem że jedne drzwi mają mniej grzybków a te w salonie mają ich więcej. Cena ta sama.W oknach z pojedyńczym skrzydłem zauważyłem że jest nawet i 6 grzybków. Zakładając że profile to VEKA (starszy typ).Ile powinno być tzw grzybków w oknie z okuciami antywłamaniowymi a ile w drzwiach balkonowych w wersji z ruchomym słupkiem zgodnie z normami i zdrowym rozsądkiem dziekigriszka [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Griszka dnia 2002-08-27 15:22 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 27.08.2002 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Odpowiedż na privie.Pozdrawiam i czekam na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rad-T 27.08.2002 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 podzielcie sie odpowiedzia - wkrotce bede mial podobne okno z ruchomym slupkiem i szyba P4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts