Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do kiedy trwa aukcja?

Ustalimy do końca tygodnia - w zależności jak się będzie kręcić nam aukcja. Chcielibyśmy jak zwykle wysłać prace, by dotarły przed Wigilią.

Swietnie gdyby do niedzieli 19 grudnia bo to jedyny dzien kiedy nie ide do pracy i moge " sledzic " do konca ..... :p

Prababko, no musze bo sie udusze, dzieki :D przynajmniej nudy nie ma, mam jednak ogromna nadzieje, ze bedzie to juz ostatni dom, ktory wybuduje, chcialabym chyba w koncu pomieszkac i ponapawac sie. a moj obecny domek trafi w dobre rece wiec spokojna jestem :) wszystko przez meza bo nie chce spelniac moich zachcianek remontowych, musze wiec nowy postawic;):lol: gdyby starzy znajomi na forum bywali to i dziennik by byl a tak to chyba sie nie pokusze:rolleyes: Edytowane przez TAR

Ho, ho, ho ale się tu wczoraj działo..Dzień dobry , prawie wszystkie przedmioty znalazły nowych właścicieli - oprócz Jut-rzenki 2 . Teraz dopiero zacznie się ZABAWA.

Edziu- jam malutka, to wdrapałam się jakoś na podium, wreszcie będę komuś zasłaniała :)

TAR-cia, uśmiechnęłam się :),dzięki i powodzenia z nową budową! Umiesz zaskoczyć :)

Sporo mojej prywaty, wolno tak? Kiedyś tu się trochę gadało

Prababko - kiedyś tu na FM byliśmy fajną paczką i dużo wiedzieliśmy o sobie.:yes:Obecnie gros z nas przychodzi tu tylko na aukcję, zatem odrobina prywaty myślę, że nie zaszkodzi:yes:

Kochani, witam.

Poniewaz zaczynamy budowe 3 domu wypadaloby zalicytowac "Budujemy dom" za 50 zł. a bedzie bardzo podobny do obecnego tyle ze mniejszy

TAR podziwiam, podziwiam, podziwiam Cię Kobieto. Czyli zgodnie z budowlanym powiedzeniem trzeci dom dla siebie:yes: