QuintonDkock 10.12.2021 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Jakie zęby pacy do glazury? Mam płytki 60x30 cm. Pytanie jakie zęby powinna mieć paca? Wydaje mi się, że 12x12 mm bo znalazłem gdzieś informację, że takie stosuje się dla płytek 40x40 cm.Większych zębów chyba nie ma prawda? Drugie pytanie dot. mozaiki - tu jaką pacę zastosować? Najmniejsze widziałem 4x4 mm. Czy taka będzie odpowiednia? thx.VidMate Mobdro Edytowane 12 Grudnia 2021 przez QuintonDkock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 10.12.2021 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Czym większe ząbki tym grubsza warstwa kleju. Do glazury wystarczy 8x8 (to daje jakies 2-3 mm warstwy kleju). Mozajkę mniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts