kroyena 14.12.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Dlaczego takie połączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 28.12.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Zapewne autor użył lekceważącego słowa oznaczającego młode dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 29.12.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Zapewne autor użył lekceważącego słowa oznaczającego młode dziewczyny. No tak: najpierw romantyczny wieczór przy kominku, potem trochę szaleństw w saunie z taką młodą kozą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.01.2005 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Była chwila czasu na obiektywną krytykę i tak ewidentnie się przywalę do rysuneczku na stronie 79. Konkretnie rysuneczku 6. Kochana Redakcjo Mam 110 kilo żywej wagi. Działąłem według wydrukowanej przez Was instrukcji "Poprawnego montażu kozy" i nie wiedzieć dlaczego ukruszyły się temu żeliwniaczkowi nogi jakżem nań nastąpił. Przecie żeliwo kruche jest. I co Redakcja na to? Kto mnie teraz kupi nową kozę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 a ja chce miec saune w domu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.02.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Była chwila czasu na obiektywną krytykę i tak ewidentnie się przywalę do rysuneczku na stronie 79. Konkretnie rysuneczku 6. Kochana Redakcjo Mam 110 kilo żywej wagi. Działąłem według wydrukowanej przez Was instrukcji "Poprawnego montażu kozy" i nie wiedzieć dlaczego ukruszyły się temu żeliwniaczkowi nogi jakżem nań nastąpił. Przecie żeliwo kruche jest. I co Redakcja na to? Kto mnie teraz kupi nową kozę? Kroyena uprasza się o nie deptanie kozy po nogach (racicach czy jakoś tak). Co na to powiedzą obrońcy praw zwierząt (kóz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.03.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Kroyena! Wlazłeś na kozę? A fe! Sodoma i Gomora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts