Mateusz.C 12.12.2021 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Witam zacząłem układac styro na podłodze i za pare tygodni będę zabierał sie za układanie rurek od ogrzewania podłogowego. Nie znam OZC i wogole nie wiem jsk to ugryźć. Kogo polecacie do zrobienia OZC i projektu Podłogówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 12.12.2021 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Jak zrobisz OZC, to podłogówkę sam możesz zaprojektować. Koszt OZC będzie zerowy, bo zaoszczędzisz na nieprzewymiarowanych pętlach grzejników płaszczyznowych. Tak robiąc na czuja, trzeba zagęszczać/wydłużać pętle po to, aby później dławić przepływy. Znam na forum dwóch audytorów, których można polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz.C 12.12.2021 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Powiem tak oprócz dachu sam zrobiłem caly dom... Pewnie caka ta podłogówkę tez bym ogarnal... Ale to nie o to tutaj chodzi. Czas i nieprzespane noce z dziećmi skłaniają czasem do gotowców niestety... Dlatego pytam... Jeśli nie chcesz na forum podeślij namiary w pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom przy Przyjemnej 07.02.2022 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Jak zrobisz OZC, to podłogówkę sam możesz zaprojektować. Koszt OZC będzie zerowy, bo zaoszczędzisz na nieprzewymiarowanych pętlach grzejników płaszczyznowych. Tak robiąc na czuja, trzeba zagęszczać/wydłużać pętle po to, aby później dławić przepływy. Znam na forum dwóch audytorów, których można polecić z czystym sumieniem. Czy ja tez moge prosic o namiary tutaj lub priv? A kogos do projektu rekuperacji tez mozesz polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts