creative_21 12.12.2021 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Cześć.jaka kosiarkę spalinowa polecacie około 800m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raxon 19.12.2021 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Zalezy. Jak jeden duzy kawalek trawnika to taka 51cm szybko go skosi. Jesli jest masa nasadzen, duzo jazdy po luku, cofanie, przestawianie to polece mniejsza np 46cm i bez napedu. Co do modelu to wiadomo, im sie wiecejnwyda tym lepszy sprzet sie kupi. Najpierw musisz okreslic jaka wielkosc potrzebujesz a potem szukax cos konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.12.2021 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Byle najtańsza , nie nastawiaj się na tak zwane dobre bo tak po prawdzie to jeden a ten sam chłam czy to stiga za 1800 czy marketowa za 800 zł to jedno a to samo ,te same silniki takie same słabe czytaj rdzewiejące podwozie , też dałem się nabrać na tak zwaną lepszą i żałuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 19.12.2021 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Byle najtańsza , nie nastawiaj się na tak zwane dobre bo tak po prawdzie to jeden a ten sam chłam czy to stiga za 1800 czy marketowa za 800 zł to jedno a to samo ,te same silniki takie same słabe czytaj rdzewiejące podwozie , też dałem się nabrać na tak zwaną lepszą i żałuję . Klepiesz bzdury facet. Dobra kosiarka zaczyna się od siłownika-Honda, subaru. Żadne tam B&S. Ja kosiłem swoją działkę 1200 kosiarka Faworyt 42cm 99cm pojemności, silnik Loncin, działa do tej pory. Silnik Ok ale wszystkie połączenia śrubowe itd nie dawały rady. Raz ze to pewnie Faworyt a dwa teren tez nie łatwy.Najlepiej po każdym koszeniu kosiarkę wyczyścić wtedy body wytrzyma i nie będzie rdzewieć. 800m2 to nie dużo. Kup coś małe i lekkiego. Radę da również kosiarka spalinowa. Teraz mam Makita 1600W i niczego jej nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.12.2021 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Klepiesz bzdury facet. Dobra kosiarka zaczyna się od siłownika-Honda, subaru. Żadne tam B&S. Ja kosiłem swoją działkę 1200 kosiarka Faworyt 42cm 99cm pojemności, silnik Loncin, działa do tej pory. Silnik Ok ale wszystkie połączenia śrubowe itd nie dawały rady. Raz ze to pewnie Faworyt a dwa teren tez nie łatwy.Najlepiej po każdym koszeniu kosiarkę wyczyścić wtedy body wytrzyma i nie będzie rdzewieć. 800m2 to nie dużo. Kup coś małe i lekkiego. Radę da również kosiarka spalinowa. Teraz mam Makita 1600W i niczego jej nie brakuje. Ty można powiedzieć też klepiej ,bo z mety powinieneś mnie naprostować że tak zwana dobra kosiarka to cena powyżej 4 tysięcy i byśmy obaj się zgodzili a jeśli tego nie zrobiłeś to dalej twierdzę że kosiarka czy to za 2 tysiące czy za 1000 to to ten sam chłam obojętnie jak się nazywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 19.12.2021 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Nie zabronię Ci posiadać swoim twierdzeń. Co prawda dawno nie kupowałem kosiarki i nie oglądałem ich cen ale myślenie autor kupi coś dobrego za cenę koło 2tys no chyba, ze to typ gościa, który szuka „mercedesa do 1tys”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 19.12.2021 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 To ze dużo Marek ja montuje nie znaczy ze są dobrej jakości. B&S owszem ale w starych modelach. Nie wiem czy nadal ale kiedyś istniała taka prawidłowość ze kosiarka np stiga z silnikiem hondy była kilkaset zł droższa od tej samej kosiarki z silnikiem B&S.Jak mam kupić tego typu sprzęt to szukam czegoś na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.12.2021 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Mam stigę z silnikiem hondy zadowolony specjalnie nie jestem , silnik ciutkę słaby ale podwozie to dziadowstwo jak nic , rdza pewnie na drugi rok wylezie na zewnątrz od środka a ona ma dopiero 3 lata , miałem MTD 25 lat starą i ona była w lepszym stanie , dobre to z ABS lub aluminium ale kto normalny da 4 tys wzwyż za kosiarkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 06.01.2022 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Cześć .jaka kosiarkę spalinowa polecacie około 800m2 Podjedż do kilku dealerów sprzętu w okolicy i popytaj co jaka kosiarka są reprezentuje jak dobrze trafisz to sam stwierdzisz jakiej firmy kupić,chodzi mi o takie firmy jak Stiga, AL-KO,Oleomac tak abyś miał kiedyś do niej cześci zamienne i wsparcie techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialek_mlody 06.02.2022 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Ja polecam ESTATE 2084 STIGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 13.02.2022 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Ja polecam ESTATE 2084 STIGA Bardzo nieudana reklama Chińskiego traktorka wykonanego z grubszej blachy,przy wadze 165kg to raczej za droga zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts