Griszka 27.08.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Zamontowano mi drzwi do domu - metalowe z obu stron ciężkie jak diabli z zamkiem rozporowym i szybą do podglądania świata z wiatrołapu. Z daleka wygląda naprawdę że są mocne, żona twierdzi, że wyglądają jak drzwi od windy Mam pytanie jak można takie drzwi upiększyć: np. obić panelami z zewnątrz czy drewnem z kasetonami - tak aby były estetyczne. pytanie2: Ile taka usługa kosztuje i czy może ktoś ma jakiś namiar na stolarza? Okolice wschodnich rubieży Warszawy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kruku 2 05.07.2003 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 myślę że to kwestia dobrego smaku ale jest na rynku tyle kolorowego korka. Można go kleić i lakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts