Damian78989 12.12.2021 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Witam. Jaka powinna być prawidłowa różnica między temperatura zasilania a powrotem przy podlogowce? U mnie zadana to 30 stopni a wraca 28-29. Czy to nie za dużo ? Coś się naczytałem że ta różnica powinna wynosić minimum 5 stopni. Pytanie też czy zmiana w ustawieniach kotła wysokości podnoszenia pompy coś tu zmieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.12.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Spróbuj zmniejszyć obroty pompy.Jaki masz kocioł ? Jakąś automatykę w pomieszczeniach masz ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian78989 12.12.2021 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Spróbuj zmniejszyć obroty pompy. Jaki masz kocioł ? Jakąś automatykę w pomieszczeniach masz ? . Mam kocioł kospela i tam ustawiona jest wysokość podnoszenia na 7.5 m. Mogę to zmniejszyć . Mam jeszcze regulator pokojowy Salus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts