PiotrQw 14.12.2021 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) Witam Rozpadł mi się zamek Euro Ezett jak na zdjęciu. Niby nieskomplikowany mechanizm, ale nie mam pojęcia jak powinna być zamocowana sprężyna (1) która teraz kręci się swobodnie na trzpieniu. Podobnie z elementem (2) - gdzie jego miejsce? Ktoś potrafi pomóc? Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia/rysunku podobnego mechanizmu. https://imgur.com/qn9MCsP Edytowane 14 Grudnia 2021 przez PiotrQw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 19.12.2021 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Element 2 pasuje do prostokątnych otworów w płytach obudowy zamka, w miejscu gdzie będzie przechodzić śruba trzymająca wkładkę. Podobne prostokątne otwory są obok sprężyny 1 i tam pewnie też był element dopasowany do tych otworów i blokujący sprężynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts