Gosia Łódź 14.12.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 WitamOd 2 miesięcy jestem użytkownikiem wkładu Tarnava Comfort 18kw.Niestety "felernej" odpada mi z frontu wkładu powłoka z żeliwa.Czy ktoś miał coś podobnego?Czy mam wadliwy produkt? Niczym nie myłam, tylko na sucho ściereczka przecierane z kurzu.Oczywiście zareklamuję zaraz, ale jestem w wielkim szoku:(( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piono 14.12.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Cholibka, właśnie zamówiłem ten wkład... Napisz po reklamacji co to było i jak załatwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 14.12.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 U mnie przy nowiutkim wkładzie było podobnie. Szorowałem go po tynkowaniu. Tez sie nieco zdenerwowałem. Zadzwonilem i przysłali mi natychmiast kurierem słoik z farbą. Nie podmalowywałem jednak miejsc gdzie farba została wytarta. Dzis mi to w ogole nie przeszkadza, a tych miejsc raczej nie widac. Po uzytkowaniu ten kolor juz jest dosyc jednolity. Moze to sprawa temperatury i tego, że farba nalezycie wyschła i nabrała twardosci, a w pozostałych miejscach zeliwo sie utleniło (?). Wczesniej farba faktycznie była swieza i delikatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 17.12.2004 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Dziekuję za info, ale pech:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tunia 10.04.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 a od kogo dostaliście tę farbę?ja dzwoniłam do firmy w której kupiłam wkład i pani powiedziała, że odpadanie farby nie podlega reklamacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 10.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A mój montarzysta powiedził, iż nie należy żeliwa niczym malować- bo i tak się ta farba przypali, a jedynnie na zimno napuścić jakimkolwiek olejem (nie kuchennym)- przetrzeć szmatką by nigdzie nie kapało, a potem zapalić - trochę pierwszego dnia śmierdzi, ale potem przestaje a kolor żeliwa jest wszędzie ciemny , jednorodny- ŁADNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts