PiotrC 16.12.2021 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Witajcie. Stoję przed problemem zabudowania schodów, które obecnie są całkowicie otwarte. Chcę oddzielić piętra częściowo akustycznie. Pierwotnie miała być ścianka g-k z drzwiami, ale przypadkiem dostałem za darmo 9 szyb hartowanych 10mm 60x200. Okazyjnie dokupiłem szklane drzwi. Bardzo podobają mi się ścianki całoszklane. Teraz zastanawiam się jak to wszystko pomontować. Brakuje mi 30 centymetrów u góry oraz po bokach. Barierki dookoła otworu będą zdemontowane. Gotowe profile aluminiowe, czy zlecić stolarzowi wykonanie ram drewnianych i ościeżnicy pod drzwi? Jaka może być różnica w kosztach, ale też łatwości montażu? Brakującą przestrzeń wypełnić również szybami, czy może zabudować z g-k? Czy powinienem na coś jeszcze zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts