Olka 14.12.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 czy ktoś z Forumowiczów może mi poradzić na jakim ustawieniu najlepiej piec ciasta i na jakim piec np. mięsa, kurczaka itd. Ja do tej pory piekłam na termoobiegu i jakoś nie mogę "wyczuć" tego mojego piekarnika. Ciasta się przypalają albo "siadają". Mam piekarnik elektryczny Amica. Prosze o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arocky 14.12.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 No i co?? Nikt nie piecze??? A tu święta tuż, tuż !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.12.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Olka &co, ja też mam Amicę, przy termoobiegu ustawia się niższą temperaturę niż zwykle (ja daję ok. 20 stopni mniej niż w przepisie) i mi się nie przypala. Mięso i frytki daję na termobieg + opiekanie (zdaje się taki zygzaczek i wiatraczek), to się zrumieni. Ale wielkim ekspertem od kuchni to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 olka mam elektroluxa z tym ze on ma ksiazke kucharska i przepisy tylko nastawiam albo dokoptowuje ...wiec np:sernik pieke na poziomie 2 od dołu temp 200 st przez 30 minut sernik jest okinne ciasta tez na tym poziomie i srednio 180 - 200 st czas tez koło 30 minut - sprawdziłam pieke w termoobiegu. kurczaki i inne miesa mam w ksiazce i piekarnik sam wszystko ustawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.12.2004 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Moje drogie forumowiczki - szczecinianki Bardzo Wam dziękuję. Na Was mogę liczyc. Jak dojdę do wprawy i upiekę pyszne ciacho na pewno Was poczęstuję. Teska ale Twój piekarnik musi byc wspaniały Kiedys też sobie taki kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 15.12.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 A ja mam piekarnik elektryczny kupiony za 25 złotych na ryneczku. Taki najzwyklejszy. Wszystko przy nim siada. Żadnych regulatorów temperatury. Ciasta super, mięso super wychodzi. Naszej rodzimej rzemieślniczej produkcji. Po 35 złotych można kupić nawet piętrowy. A co najważniejsze. Jest używany bardzo często od trzech lat i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.12.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Ja tam lubię przypalone. Jak coś spalisz-napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 O jeden na głodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.