Milena32 17.12.2021 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Dzień Dobry Ja posiadam 2 materace Vilia memory 80x200 z alvare do łóżka piętrowego dla dzieci za 990 zł za sztukęU Siebie w sypialni mam materac Euforia memory 160x200 za 1790 zł U dzieci w pokoju mam jeszcze materac Hilding Macarena 120x200 za ok 3000 złMiędzy Euforia Memory a Hilding Macarena po za ceną różnicy nie Widzę. Spałam pół roku z dziećmi na hildingu i teraz od 3 miesięcy na alvare już u Siebie w sypialni.Nie mam problemów z kręgosłupem, zawsze dobrze się Wysypiałam. Więc ciężko mi ocenić czy Hilding czy Euforia. Ja Chciałam Hildinga a Mąż Alvare (bo taniej)Dzieci też się wysypiają Czyli dokończając wiadomość Hilding i Alvare stawiam remis. Jeśli chodzi o jakość to będę Mogła napisać za kilka lat ale tylko o Euforii bo na niej będę spałaHilding stał się teraz materacem gościnnym w pokoju dziecięcym. Więc nie będzie praktycznie używany i ciężko będzie ocenić HILDINGminusyDużo wyższa cena ALVAREminusygatunkowo wydaje mi się, że ma troszeczkę gorszy pokrowiec Edytowane 17 Grudnia 2021 przez Milena32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 18.05.2022 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Również posiadam materac filmy Hilding i również bardzo go polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts