maksiu 14.12.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Cos mi się widzi że w ramach świątecznych porządków Redakcja wyrzuciła do śmieci całe archiwum lutowego spotkania forumowego w Warszawie, jak również i zlotu u Krystiana.... a tak lubilem co jakiś czas tam sobie zerknąć i powspominać, a tak :( pzdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.12.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Cos mi się widzi że w ramach świątecznych porządków Redakcja wyrzuciła do śmieci całe archiwum lutowego spotkania forumowego w Warszawie, jak również i zlotu u Krystiana.... a tak lubilem co jakiś czas tam sobie zerknąć i powspominać, a tak :( pzdr m. Wszystkie te tematy trafiły do piwnicy forumowej - dział "Święta, dni, imprezy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.12.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Redakcjo - już wpisałam w innym miejscu...ale raz jeszcze tu...bo widzę że szybka reakcja była .....dlaczego wiadomości nowe, ważne nie są na górze strony głównej.....były tam dni różnych grup, a szkoda że powędrowały gdzieś na dół...no i teraz ważny wątek - termin II zlotu również w takim nieciekawym miejscu ??? prawdę mówiąc gdyby mi ktoś nie zwrócił na to uwagi, to bym nie zajrzała ....a może to tak specjalnie - tylko dla tych co są dobrymi poszukiwaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.12.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 "Dni" wrócą na górę, gdy znikną Życzenia. II Spotkanie - wyeksponujemy wątek w najbliższym czasie - będzie tak aż do 5 marca.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.12.2004 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Wielki Brat czuwa... dziękuje za blyskawiczną odpowiedzpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.12.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts