samotnik 19.12.2021 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Zamontowałem baterię prysznicową. Niestety nakrętki o okrągłym przekroju mają wyfrezowanie na klucz o wysokości jakichś ~3mm. Jest to mniej niż jakikolwiek klucz, który posiadam, wszystkie narzędzia w Leroy Merlin też są za grube do tego. Jak to się dokręca - jest jakiś magiczny patent, narzędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 20.12.2021 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Aż tak cienko tam nie jest - 5 mm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 20.12.2021 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Niektóre baterie wymagają specjalistycznych narzędzi. W LM takich nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 22.12.2021 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Może wygiąć z drutu element w kształcie literki U, wsunąć go na nakrętkę i dopiero na to nakładać klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 27.12.2021 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Tak, kombinowałem w ten sposób (chciałem wyciąć podkładki z twardej gumy , ale ostatecznie kupiłem na Allegro taki klucz, jak w poście Citymatic. Cena zabójcza, no ale szczęki mają 3mm i pasują. Jak za 10 lat będę montował kolejną baterię, to już będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.12.2021 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Tak, kombinowałem w ten sposób (chciałem wyciąć podkładki z twardej gumy , ale ostatecznie kupiłem na Allegro taki klucz, jak w poście Citymatic. Cena zabójcza, no ale szczęki mają 3mm i pasują. Jak za 10 lat będę montował kolejną baterię, to już będę miał. Przydaje się przy zmywarkach,pralkach,dolnopłukach,oprawkach lamp,no i bateriach -niekiedy w najbardziej zaskakującym miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts