teejay82 19.12.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Mam w domu zainstalowane kasety drzwiowe Eclisse Syntesis Line. Kasety były kupione bez skrzydeł i długo zwlekaliśmy z zakupem samych drzwi, bo takie, które chciałbym tam ostatecznie zainstalować są dosyć drogie. Kiedyś przyjdzie na to pora. W międzyczasie chcę zainstalować jakiekolwiek drzwi, ale nie mogę znaleźć skrzydeł odpowiednich do montażu w tych kasetach. Wszystkie skrzydła przesuwne dostępne w marketach czy na allegro pasują wyłącznie do najprostszych systemów przykręcanych do drzwi od góry, albo z boku. System montażu Eclisse Syntesis Line (jeśli nie jestem debilem i dobrze przeczytałem instrukcję, a to jest możliwe ) wymaga montażu w szczelinie o przekroju 2x2cm wyciętej centralnie wzdłuż górnej krawędzi skrzydła. Czy ktoś z Państwa może mi podpowiedzieć, czy gdzieś da się kupić najprostsze pasujące do tego systemu skrzydła od ręki? Mogą to być najzwyklejsze białe drzwi. Pozdrawiam, TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts