teejay82 19.12.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Mam w domu zainstalowane kasety drzwiowe Eclisse Syntesis Line. Kasety były kupione bez skrzydeł i długo zwlekaliśmy z zakupem samych drzwi, bo takie, które chciałbym tam ostatecznie zainstalować są dosyć drogie. Kiedyś przyjdzie na to pora. W międzyczasie chcę zainstalować jakiekolwiek drzwi, ale nie mogę znaleźć skrzydeł odpowiednich do montażu w tych kasetach. Wszystkie skrzydła przesuwne dostępne w marketach czy na allegro pasują wyłącznie do najprostszych systemów przykręcanych do drzwi od góry, albo z boku. System montażu Eclisse Syntesis Line (jeśli nie jestem debilem i dobrze przeczytałem instrukcję, a to jest możliwe ) wymaga montażu w szczelinie o przekroju 2x2cm wyciętej centralnie wzdłuż górnej krawędzi skrzydła. Czy ktoś z Państwa może mi podpowiedzieć, czy gdzieś da się kupić najprostsze pasujące do tego systemu skrzydła od ręki? Mogą to być najzwyklejsze białe drzwi. Pozdrawiam, TJ Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/266232-drzwi-przesuwne-do-kaset-eclisse-syntesis-line-gt-szukam-najprostszych-skrzyde%C5%82/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts