agniesia 24.02.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 U mnie: lazienka 2,50 x 1,50, gole sciany. Zadanie: kafle na sciany do sufitu, jeden dekor na wysokosci ok 1 m, zrobienie polki nad pralka z k-g z kafelkami, podloga tez kafle, wymalowanie sufitu, podlaczenie kibelka, wanny, obudowa wanny, wymiana rur: woda do pralki, woda do zlewu, odprowadzajaca scieki. W 2001 roku 2000zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 12.03.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 realne ceny tak mi się wydaje to 25-30 zl za położenie płytek 7zł za mb dekora50 zł za 1mb kantu szlifowanego przy gresach 40 zł za mb półkibiały montaż od umywalki kibelka bidetu 70 zl kabina czy wanna 150jeśli geberit z zabudową to 150złale można negocjować Bardzo duże doświadczenie referencjefaktura na życzenieGwarancja jakości pozdrawiam i polecam swoje usługi604192084 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.03.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Dlaczego układanie dekora ma być niby dodatkowo opłacane? 50 zł za mb szlifowania??? 40 zł za metr półki...coś słabo mi te ceny wyglądają na realne...no może w Warszawie...ale za to szlifowanie...to grubo przesdzone...oj grubo!!! Ja mam już łazienki za mną...więc na szczęście nie muszę negocjować. T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 12.03.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Dlaczego układanie dekora ma być niby dodatkowo opłacane? 50 zł za mb szlifowania??? 40 zł za metr półki...coś słabo mi te ceny wyglądają na realne...no może w Warszawie...ale za to szlifowanie...to grubo przesdzone...oj grubo!!! "50 zł za 1mb kantu szlifowanego przy gresach Dla mnie to zrozumiałe. Robiłem to osobiście i wiem jak jest ciężko ciąć i szlifować gres (podobnie jak szlifowanie mozaiki ) Osobiście uważam, że podane ceny są ok. Każda praca kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.03.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 No nie wiem...ale jeśli ZBYCH tak mówi...ja za szlifowanie glazury płaciłem po 10zl/mb. Trafiło się, że ze 2 mb mozaiki też były. Dodam, że miałem dobrego fachowca, a nie jakąś pierdołę... Ogólnie myślę, że obie strony były zadowolone ze współpracy Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 12.03.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 No nie wiem...ale jeśli ZBYCH tak mówi...ja za szlifowanie glazury płaciłem po 10zl/mb. to, że ZBYCH tak mówi, to nie znaczy, że ma rację ale jak sam piszesz, u ciebie była glazura, a tu była mowa o gresie, a to zupełnie różne materiały. Szlifowanie glazury, to pestka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 12.03.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 http://republika.pl/pszalka/cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts