Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

3000 zł za ułożenie glazury w łazience + biały montaż-drogo?

minuszka

Recommended Posts

U mnie: lazienka 2,50 x 1,50, gole sciany. Zadanie: kafle na sciany do sufitu, jeden dekor na wysokosci ok 1 m, zrobienie polki nad pralka z k-g z kafelkami, podloga tez kafle, wymalowanie sufitu, podlaczenie kibelka, wanny, obudowa wanny, wymiana rur: woda do pralki, woda do zlewu, odprowadzajaca scieki. W 2001 roku 2000zl.

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

realne ceny tak mi się wydaje to

25-30 zl za położenie płytek

7zł za mb dekora

50 zł za 1mb kantu szlifowanego przy gresach

40 zł za mb półki

biały montaż od umywalki kibelka bidetu 70 zl

kabina czy wanna 150

jeśli geberit z zabudową to 150zł

ale można negocjować

Bardzo duże doświadczenie referencje

faktura na życzenie

Gwarancja jakości

pozdrawiam i polecam swoje usługi

604192084

Dlaczego układanie dekora ma być niby dodatkowo opłacane? 50 zł za mb szlifowania??? 40 zł za metr półki...coś słabo mi te ceny wyglądają na realne...no może w Warszawie...ale za to szlifowanie...to grubo przesdzone...oj grubo!!!

Ja mam już łazienki za mną...więc na szczęście nie muszę negocjować.

T

Dlaczego układanie dekora ma być niby dodatkowo opłacane? 50 zł za mb szlifowania??? 40 zł za metr półki...coś słabo mi te ceny wyglądają na realne...no może w Warszawie...ale za to szlifowanie...to grubo przesdzone...oj grubo!!!

"50 zł za 1mb kantu szlifowanego przy gresach

Dla mnie to zrozumiałe. Robiłem to osobiście i wiem jak jest ciężko ciąć i szlifować gres (podobnie jak szlifowanie mozaiki :-? )

Osobiście uważam, że podane ceny są ok. Każda praca kosztuje...

No nie wiem...ale jeśli ZBYCH tak mówi...ja za szlifowanie glazury płaciłem po 10zl/mb.

:lol: to, że ZBYCH tak mówi, to nie znaczy, że ma rację :wink: :lol:

ale jak sam piszesz, u ciebie była glazura, a tu była mowa o gresie, a to zupełnie różne materiały. Szlifowanie glazury, to pestka...