prosciu 14.12.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Na forum jest mnóstwo dyskusji na ten temat, ilu użytkowników tyle pomysłów i opini. Może w muratorze zrobionoby wyliczenie całkowitych kosztów dla jednego projektu tych trzech żródeł energii? Najlepiej osobno koszty instalacji, koszt eksploatacji w jednym roku i analizę kosztów po 10 latach. Jestem bardzo ciekaw takich obliczeń, dokonanych przez bezstronego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 14.12.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Takie wyliczenia były już zdaje się że "Sympatyczny"w 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 16.12.2004 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Dzieki muszę poszukać. Myślę że mimo to przydałoby się wznowienie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 16.12.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Kiedyś było takie zestawienie w muratorze i wynikało z tego,że najtaniej wychodzi ogrzewanie gazem(oczywiście ziemnym).Także jeśli masz takie możliwości(sieć gazowa) to ja wcale bym się nie zastanawiał.Zeby jeszcze zejść z kosztów to przydałby się kominek z rozprowadzeniem lub płaszczem wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts