CarlosBrathwaite 24.12.2021 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Witam, pracuje juz kilka lat jako pomocnik instalatora, dużo już potrafię rzeczy zrobić i chciałbym dorobić sobie po pracy. Mam jednak pytanie, bo, żeby zostać instalatorem samodzielnie wykonującym instalacje,. wod- kan, gaz i co, oraz montaż urządzeń grzewczych trzeba mieć uprawnienia mam racje? Tu pojawia się moje pytanie, jakie? Z tego co wyczytałem w internecie trzeba mieć G1, G2 i G3. Znalazłem też szkołę, która w atrakcyjnej cenie przeprowadza szkolenia i egzaminy, po których otrzymuje się wspomniane uprawnienia Eksploatacyjne i Dozoru, czy takie uprawnienia mi wystarczą, do wykonania komuś instalacji wody, centralnego ogrzewania, albo zamontowania termy/kotła gazowego?Dodam, że nie chcę się pytać mojego szefa, żeby nie domyślił się czasami, że chce sobie dorobić, pewnie też dlatego nie wysłał mnie na takowe szkolenie.192.168.0.1 router login 192.168.l.l Edytowane 27 Grudnia 2021 przez CarlosBrathwaite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.12.2021 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 W szkole się pytaj tam udzielą kompetentnej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts