miterkint 28.12.2021 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem ciekawa, czy ktoś ma bezpośrednie doświadczenie z wewnętrznymi ścianami ze sklejki jako alternatywą dla płyt kartonowo-gipsowych. Podoba mi się wygląd drewna i czytałem, że może być niedrogą alternatywą przy bezpośrednim porównaniu pokrytej przestrzeni. Wiem jednak, że płyta gipsowo-kartonowa może szybko się podnieść i dość łatwo jest ukryć problemy z dopasowaniem za pomocą taśmy/tekstury/farby itp. Wyobrażam sobie, że tak nie jest w przypadku sklejki. Czy ktoś ma sklejkę w swoim domu, czy sam ją zainstalował?192.168.0.1 router login 192.168.l.l Edytowane 31 Grudnia 2021 przez miterkint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 28.12.2021 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Czekam na opinie również. Zastanawiam się nad wykończeniem sufitów, tym katedralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts