artmurator 28.12.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Nie wiem, kiedy to się pojawiło na suficie - ale coś takiego dzisiaj zauwazyłem na jego środku (pokój to salon). Edytowane 28 Grudnia 2021 przez artmurator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.12.2021 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Pojawiło się ot tak, czy coś ostatnio z tym sufitem robiłeś? Malowałeś go może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmurator 28.12.2021 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Przejąłem mieszkanie pół roku temu po poprzednich lokatorach. Nie malowałem. Istnieje ryzyko że nie zwróciłem uwagi na to i dopiero teraz zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts