Nowaczeekk96 01.01.2022 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Witam was chcialbym od was dostac kilka porad otoz kupilem dom ktorego zaraz z widocznego okna leci row srodkiem dzialki miedzy jedna dzialka a druga row jest gminy stoi tam duzo wody przez co tereny sa podmokle koparka ktora przyjechala na przebranie rowu zakopala sie nie mam juz nerwuw do tego rowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.01.2022 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 I czego w związku z tym rowem od nas oczekujesz? Bo nie sprecyzowałeś pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowaczeekk96 01.01.2022 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Chodzi mi zeby tej wody bylo mniej a nie bardzo wiem co mam zrobic jakby nie bylo pod sciana domu prawie on leci :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 01.01.2022 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Odprowadzić gdzieś wodęChyba nie liczysz na więcej szczegółów skoro nikt nic nie wie co tam dokładnie się dzieje i dlaczego?przed zakupem nie rozważałeś tego problemu? jeśli tak to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowaczeekk96 01.01.2022 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Row przechodzi od poczatku mojej dzialki do samego konca jest to row gminy na poprzednich dzialkach jest pozamulany ja u siebie latem czyscilem go i wody nie bylo teraz zima gdy rostopy i deszcze jakbym mial basen pod domem pan ktory przyjechal koparka przebral kawalek z poczatku przez co woda bardziej stoi gmina nic nie chce z tym zrobic wycofali sie bo nie maja mniejszej koparki zeby wjechac w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.01.2022 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Jeżeli rów należy do gminy choć wątpię bo jak piszesz przebiega przez środek Twojej działki to udrożnienie zgłaszasz do gminy albo do spółki wodnej o ile taka funkcjonuje na twoim terenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 01.01.2022 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 1 Jak kupiłeś opchnij z powrotem2 Pogódź sie z wiosennymi i jesiennymi rozrywkami wodnymi3 zbierz forsę na zaizolowane betonowe koryto dla tego rowu na działce i jakieś 20 m powyżej i poniżej. To ograniczy podsiąkanie wody w grunt twej działki4 udrożnij rów poniżej działki niech kto inny ma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 01.01.2022 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Udrożnienie, pogłębienie rowu ci pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts