bobiczek 14.12.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Stare warunki mam inne.Wczorajsza umowa - rachunek + VatPodraża mi o 750zł."Bo od maja unia"I wszystko 22% ( a gdzie robocizna za 7%)Po za tym.Warunki i początek to kwota całkiem inna umowa, a gość mówi że "unia" i mam dolożyć.Jakbym wiedział rok temu to może bym wybrał prąd,albo propan.I co mam robić , bo się uparli że "dawno temu było tak, a dziś przy kasie jest tak"Nie ma sprawiedliwości, to wiem, ale moja kasa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.12.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 W warunkach technicznych podawany jest orientacyjny koszt przyłączenia i to w dodatku jako Około 100% całej inwetycji. Jest wzmianka, że koszt opłaty przyłączeniowej będzie określała umowa przyłączeniowa i tam na podsatwie taryfy i rozporządzenia jest opłata do uiszczenia /1/4 kosztów/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.12.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Jakbym wiedział rok temu to może bym wybrał prąd,albo propan. a co propanem czy prądem od tego czasu to potaniało, zobacz następuje proces uwolnienia cen energi elektrycznej, dopiero będziesz przepraszał gazownię, jak Ci by w 2006 przyszedł rachunek za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 26.12.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Nic nie rozumiem z tych wypowiedzi "stara umowa" ,"1/4 kosztów". Może da się napisać bardziej precyzyjnie, interesuje mnie ten temat. Mam podpisaną umowę z gazownią, na wiosnę będą podłączać mi gaz. Jestem ciekaw co mnie czeka. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts