gregyoda 15.12.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Zastanawiam się nad ofertą EKO-MEBLE tj. narożńik+fotel w skórze.Czy produkty tej firmy są dobre? Macie jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? Gdzie jeszcze ewentualnie w W-wie można kupić w przystępnej cenie (4-5tys)takie meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 15.12.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Witaj, spróbuj: http://www.Meblomak.com.pl Mamy już ze trzy lata, kupionewłaśnie w sieci eko mebli. Dużu wybór kolorów i raczej wygodne. Polecam Wszedłem na tę stronę. oni mieli jeszcze fotele i sofy, nie tylko narożniki, jak kupowaliśmy, może na stronie nie ma wszystkich produktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregyoda 15.12.2004 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Byłem na tej stronie meblomaka, ale wąską mają ofertę szczerze mówiąć. Narożnik skórzany własciwie tylko w 1 wersji. Dużó jest sof, ale one mnie nie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 15.12.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Witam Polecam http://www.christianapol.com.pl duża oferta i ciekawe wzory. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 29.12.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 czy znacie jakiś sklep internetowy gdzie mozną kupić meble? Czytałam juz o takich sklepach z AGD, ale z meblemi nie widziałam nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregyoda 04.01.2005 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Kuleczka! napisz na googlu np. meble sklep i powinnas cosik namierzyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 05.01.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Dzięki. Juz probowałam tego sposobu i wyszukał miliony sklepów....ale normalnych Znalazłam jeden sklep ale on działa tylko regionalnie, to jest nie dowozi do mnie mebli a poza tym sprzedaj tylko melbe składane bo wypoczynków to im sie nie opłaca Ciekawe????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregyoda 05.01.2005 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 NAmierzyłem takąstronkę: http://www.meblenajtaniej.plMoze tu cos znajdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 05.01.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Dzięki Poszperam. Wygląda całkiem,całkiem Powiem jakie są ceny w porównaniu do sklepów normalnych bo juz mniej wiecej sie orientuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts