kanson 06.01.2022 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Cześć, Szukam inspiracji :)Dom klasy kostka(parter i pełnowymiarowe piętro) na żelbetowym stropie(120m2) mam 3x10cm EPS, niestety nie zrobiłem wylewki taki miałem plan i teraz chciałem coś na ten styropian położyć. Z racji wykończonego domu piętrowego wylewka raczej odpada - nie widzę opcji żeby zabezpieczyć tak ta rurę od wylewki żeby ścian i podłogi nie zapaskudziła. Wniesienie pociętych płyt OSB z racji wyłazu(120x70cm) schowanego w małej pralni też odpada. Co innego można położyć rozwinąć na tym styropianie żeby go może trochę docisnąć i można było po tym chodzić bez wgnieceń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 06.01.2022 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Nie wniesiesz oryginalnych płyt osb 250x67,5 cm jak od włazu odkręcisz schody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanson 06.01.2022 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 nie pomyślałem żeby schody odkręcić, tak na oko jedna taka płyta to 1.75m2 czyli tak z 70 płyt takich bym potrzebował, wnoszenia trochę jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts